NUMUNE HASTANESİ’NDE KANSER HASTALARI DOKTOR BULAMIYOR! « Yeni Sivas Haber
DOLAR 32,1826 % -0.08
EURO 35,4205 % 0.32
GRAM ALTIN 2.520,20 % 0,78
ÇEYREK A. 4.120,53 % 0,78
BITCOIN 66.615,86 -0.514
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Google News

NUMUNE HASTANESİ’NDE KANSER HASTALARI DOKTOR BULAMIYOR!

Son Güncelleme :

07 Ocak 2023 - 8:41

NUMUNE HASTANESİ’NDE KANSER HASTALARI DOKTOR BULAMIYOR!

Sivas Numune Hastanesi’nde tedavi olmak isteyen ve tedavisi devam eden kanser hastaları artık tedavi & muayene olacak doktor bulamıyor!

Kamuoyundan edinilen bilgiler ise şöyle;

Sivas Numune Hastanesi’nde bulunan Hematoloji Polikliniği bir süredir kapalı ve kanser hastalarının muayene olabileceği doktor yok.

Kamuoyundan gelen fotoğraflarda açıkça görüldüğü üzere; Kapıya asılan yazıda “TAYİN GİTTİ” ibaresi yer alıyor.

Sadece Hematoloji Değil, TIBBİ ONKOLOJİ UZMANI DA YOK!

10.01.2023 Tarihi itibari ile Tıbbi Onkoloji Uzmanının da hastaneden ayrılarak, özel bir hastaneye geçeceği edinilen bilgiler arasında!

 

PEKİ HASTALAR NE YAPMALI?

Numune Hastanesi’nde tedavisi devam eden hastalara şimdilik 2 yol görünüyor, birincisi üniversiteye kadar gidip kemoterapi almak, diğeri ise Özel Hastaneye giderek randevu ve tedavi sürecinde sürekli olarak para harcamak.

 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: “Türkiye’nin sağlık hizmetlerinde bir destan yazdı!”

Bundan 3 yıl önce Cumhurbaşkanı sn. Recep Tayyip Erdoğan Başakşehir Şehir Hastanesi İlk Etabının Hizmete Alım ve Yerli Solunum Cihazı Teslim Töreni’ne video konferans ile katılarak şu açıklamalarda bulunmuştu:

“Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin son 18 yılda yaptığı yatırımlarla sağlık hizmetlerinde bir destan yazdığını belirterek, “Kendi kendimize yeterli olmanın ötesinde dostlarımıza da yardım eli uzatabilecek seviyedeyiz.” “Türkiye’nin sağlık hizmetlerinde bir destan yazdı!” demişti.

 

Günümüzde ise KANSER gibi önemli bir hastalığın tedavisi ve kontrol sürecinde dahi vatandaşın köklü hastanelerde dahi Hematoloji ve tıbbi onkoloji uzmanlarını bulamaması kamuoyunu düşündürüyor.

 

Yöneticilerin konu ile ilgili araştırma yaparak, Kanser Hastalığı ile mücadele veren hastaların maduriyetinin ortadan kaldırılmasını temenni ediyor. Hastalarımıza Acil Şifalar diliyoruz.

Yeni Sivas Haber ekibi olarak, konunun takipçisi olarak, konu hakkındaki önemli gelişmeleri bu haber başlığı altında sizlerle paylaşmaya devam ediyor olacağız.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.