SİVAS’LI KUAFÖR OSCAR ÖDÜLÜ ALDI! « Yeni Sivas Haber
DOLAR 32,2524 % -0.03
EURO 34,6911 % -0.09
GRAM ALTIN 2.393,50 % -0,29
ÇEYREK A. 3.913,36 % -0,29
BITCOIN 61.553,02 -2.316
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Google News

SİVAS’LI KUAFÖR OSCAR ÖDÜLÜ ALDI!

Son Güncelleme :

27 Ocak 2023 - 13:08

SİVAS’LI KUAFÖR OSCAR ÖDÜLÜ ALDI!

Anadolu’nun en iyi güzellik sanatları kategorisinde Türkiye birincisi seçilen Sivas’lı bayan kuaförüne düzenlenen törenle kupası ve ödülleri takdim edildi.

Türkiye Esnaf Haber Dergisi tarafından düzenlenen ve bu yıl 21. Gerçekleştirilen “ Türkiyenin Esnaf  Oscarları “ yarışmasında en fazla oyu alan Şura Bayan Kuaförü Sahibi Arzu Duran, Türkiyenin en iyi  saç kesimi ve en başarılı kaş tasarımcısı  seçildi.

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinde gerçekleştirilen ödül törenine Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hakan Demirgil, Türkiye Esnaf Haber Dergisi sahibi ve Cevat Önge , Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Federasyon Başkan vekili Ömer Şeker ile ödül alacak bayan kuaförü Aruz Duran katıldı.

Yapılan yarışma hakkında bilgi veren  Türkiye Esnaf Haber Dergisi sahibi ve yönetim kurulu başkanı Cevat Önge, yıllardır bu yarışmayı gerçekleştirdiklerini , yapmış oldukları ankete katılan 44 bin kişiden 17 bin 847 oy alan Güzellik Sanatları uzmanı kuaför Arzu Duran’ın sektöründe başarılı olduğunu ve en fazla oyu aldığını belirterek, ödül törenini gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Daha önce iki defa Tesviyeciler ve Madeni Oto Sanatkarları Odası Başkanı Hakan Demirgil ile Berberler Kuaförler ve Güzellikle Salonları Esnaf Odası Başkanı Ömer Şeker’e bu ödülü verdiklerini vurgulayan Önge, “Yapmış olduğumuz SMS ankette en fazla oyu alarak Türkiyenin en başarılı güzellik sanatı uzmanı seçilen Arzu Duran’ı tebrik ediyor, kupa ve plaketle ödüllendiriyoruz.  Anadolu’dan en iyi saç kesimi ve en başarılı kaş tasarımcısının seçilmesinden mutlu olduğumuzu ifade ediyor başarılar diliyorum” dedi.

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hakan Demirgil’de Cumhuriyetin temellerinin atıldığı Sivas’ta esnafların ödül almasının memnuniyetle karşılandığını, gurur duyduklarını belirterek, “Türkiye Esnaf Haber Dergisi tarafından düzenlenen yarışmaya en fazla oyu alan bayan kuaförümüzle gurur duyduk. Esnafımızın mesleğini severek yapması, bu alanda ödül alması da ayrıca bizleri memnun etmiştir. Başarılı esnafımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

En fazla oyu alarak Sivas’ımızın gururu olan en iyi saç kesimi ve kaş tasarımcısı seçilen Bayan Kuaförü Arzu Duran’a kupası Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hakan Demirgil ve Berberler Kuaförler ve Güzellik Salonları Odası Başkanı Ömer Şeker tarafından takdim edildi.

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.