SON DAKİKA! TERÖR ÖRGÜTÜ PKK/YPG DEPREMİ FIRSAT BİLEREK SALDIRI DÜZENLEDİ! « Yeni Sivas Haber
DOLAR 32,2053 % -0.22
EURO 35,1156 % -0.22
GRAM ALTIN 2.500,70 % 1,40
ÇEYREK A. 4.088,64 % 1,40
BITCOIN 66.307,79 -0.822
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°
Google News

SON DAKİKA! TERÖR ÖRGÜTÜ PKK/YPG DEPREMİ FIRSAT BİLEREK SALDIRI DÜZENLEDİ!

Son Güncelleme :

07 Şubat 2023 - 6:21

SON DAKİKA! TERÖR ÖRGÜTÜ PKK/YPG DEPREMİ FIRSAT BİLEREK SALDIRI DÜZENLEDİ!

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı yaptığı açıklamada Tel Rıfat’tan Öncüpınar Hudut Karakolu sorumluluk sahasına terör örgütü PKK/YPG tarafından saldırı gerçekleştirdiğini duyurdu. Herhangi bir olumsuz durum olmazken teröristlere misli ile karşılık verildi.

 

TERÖRİSTLERDEN KARAKOLA SALDIRI

Milli Savunma Bakanlığı yaptığı açıklamada Tel Rıfat’tan Öncüpınar Hudut Karakolu sorumluluk sahasına terör örgütü PKK/YPG tarafından saldırı gerçekleştirdiğini duyurdu. Herhangi bir olumsuz durum olmazken teröristlere misli ile karşılık verildi.

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

İnsanlıktan nasibini almamış olan terör örgütü PKK/YPG, depremi bile fırsat bilerek Tel Rıfat’tan Öncüpınar Hudut Karakolumuzun sorumluluk sahasına alçakça bir ÇNRA saldırısı gerçekleştirdi. Birliklerimizde hasar-zayiat oluşmazken, terör hedeflerine misliyle karşılık verildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.