Türkiye yarıfinalinde Sivas’ı temsil edecek! « Yeni Sivas Haber
DOLAR 32,2384 % 0.1
EURO 35,1109 % 0.17
GRAM ALTIN 2.504,99 % 0,17
ÇEYREK A. 4.095,66 % 0,17
BITCOIN 66.292,56 -1.032
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

HAFTANIN MAÇLARI

Google News

Türkiye yarıfinalinde Sivas’ı temsil edecek!

Son Güncelleme :

11 Mayıs 2023 - 8:31

Türkiye yarıfinalinde Sivas’ı temsil edecek!

Kazım Karabekir Paşa İmam Hatip Ortaokulu futbol takımı başarılarıyla göz dolduruyor. Sosyal ve kültürel faaliyetlere önem veren, sportif etkinlikleriyle de dikkati çeken Kazım Karabekir Paşa İma Hatip Ortaokulu, futbol takımının başarısıyla da gönüllere taht kuruyor. Sivas’ta gerçekleştirilen Okullararası yıldız futbol grup müsabakalarında gol yemeden şampiyon olan takım, 03-06 Mayıs tarihleri arasında Aksaray ilinde yapılan grup maçlarında da yenilgi görmeyerek bir başarı daha elde etti. Türkiye genelinde 32 takım arasında girmeyi başaran okul takımının hedefi Türkiye şampiyonu olmak.
Okulun futbol takımıyla başarısından dolayı gurur duyduğunu ifade eden Kazım Karabekir Paşa İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Ali Yeşilkaya, Sivassporun U17 takımının Türkiye şampiyonluğundan sonra okul takımının da aynı başarıyı göstereceğini belirterek, “ Okul olarak gerek halk oyunlarında gerekse de futbol ve diğer branşlarda başarı gösteriyoruz. Yıldız Futbol grup müsabakalarında takımımız hiç gol yemeden rakiplerini yenerek şampiyon oldu. Aynı başarıyı Aksaray ilinde yapılan grup maçlarında da göstererek 32 takım arasında yerini aldı. Hedefimiz Sivas’ta yapılacak olan Türkiye Yıldızlar futbol yarıfinalinde aynı başarılı göstermek istiyoruz. Takımımızın bu başarısında büyük gayretleri olan öğretmenlerimize, takımda görev alan öğrencilerimize , velilerimize çok teşekkür ediyoruz. Yapılacak olan yarı final müsabakalarında takımımıza başarılar diliyorum” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.