Vali Yılmaz Şimşek, Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle basın mensupları ile kahvaltı programında bir araya geldi! « Yeni Sivas Haber
DOLAR 32,2053 % -0.22
EURO 35,1156 % -0.22
GRAM ALTIN 2.500,70 % 1,40
ÇEYREK A. 4.088,64 % 1,40
BITCOIN 66.299,99 -0.912
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°
Google News

Vali Yılmaz Şimşek, Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle basın mensupları ile kahvaltı programında bir araya geldi!

Son Güncelleme :

10 Ocak 2023 - 11:41

Vali Yılmaz Şimşek, Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle basın mensupları ile kahvaltı programında bir araya geldi!

Sivas Belediyesi ve Sivas Valiliği tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü etkinliklerince basın mensupları onuruna program düzenlendi.

 

“Basın Milletin Müşterek Sesidir”

Valimiz Sn. Yılmaz Şimşek, Belediye Başkanımız Hilmi Bilgin ile birlikte 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle ilimizde görev yapan basın mensupları ile kahvaltı programında bir araya geldi.
Belediye Başkanımız Hilmi Bilgin; “Halkımızın doğru, hızlı ve şeffaf bir şekilde bilgilendirilmesi için mesai mefhumu gözetmeden fedakârca görev yapan tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlu olsun.” dedi.
Her koşulda gece gündüz demeden kamuoyunu bilgilendirmek adına fedakârca çalışma sergileyen gazetecilerin günlerini kutlayan Valimiz Şimşek;
“Objektif, meslek etiğine bağlı, kişi hak ve hürriyetlerine saygılı olarak görev yapan basınımızın çalışmaları takdire şayandır.” dedi.
Halkın haber alma hakkını yerine getiren gazetecilerin mesai mefhumu gözetmeden görev yaptıklarını söyleyen Bilgin, tüm basın camiasının
Vali Şimşek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak gazetecilerin gününü tebrik ederek görevlerinde kolaylık ve başarılar diledi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.