BERKAY TAHA TUTCU KİMDİR? « Yeni Sivas Haber
DOLAR 32,2671 % 0.03
EURO 34,7938 % 0.2
GRAM ALTIN 2.398,17 % 0,20
ÇEYREK A. 3.921,01 % 0,20
BITCOIN 61.223,53 -1.802
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Google News

BERKAY TAHA TUTCU KİMDİR?

Son Güncelleme :

28 Aralık 2023 - 22:58

BERKAY TAHA TUTCU KİMDİR?

“Berkay Taha Tutcu’nun Başarı Dolu Hikayesi”

2015 yılında TÜBİTAK Bilişim dalında proje geliştirme deneyimiyle başlayan kariyerine, 2016 yılında Doğu Şekerleme LTD. ŞTİ.’de satış ve pazarlama uzmanı olarak devam etti.

2017 yılından itibaren 2 yıl boyunca Orta Doğu Teknik Üniversitesi‘nde (ODTÜ) Dijital Pazarlama, Sosyal Medya Uzmanlığı, Liderlik Girişimcilik Eğitimi alarak donanımını zenginleştiren Tutcu, aynı dönemde farklı kurumlardan aldığı sayısız eğitim ve seminerle kendini sürekli geliştirdi. Üniversite hayatı boyunca aynı anda freelance işler yaparak pratik bilgi ve deneyim kazandı.

2019 yılında medical documentation and secretary bölümünden başarıyla mezun olan Tutcu, Gop Üniversitesi Turhal Öğrenci Konseyi başkanlığı ve sosyal medya yöneticiliği gibi sorumluluklarda liderlik becerilerini sergiledi.

Girişimcilik ruhu Tutcu‘yu 2019’da LySticks Türkiye‘yi kurarak E-ticaret sektörüne yönlendirdi. Aynı yıl içinde, Türkiye’de yeni açılan Anadolu Üniversitesi’nde Sosyal Medya Yöneticiği Bölümüne başladı.

Aynı sene içerisinde Tutcu, sosyal sorumluluk projelerinde yer almak üzere LÖSEV‘e gönüllü olarak katıldı.

2020 yılında A.S.K Dijital Medya’da Sosyal Medya Uzmanı ve Topluluk Yöneticisi olarak görev alarak dijital dünyada kendine sağlam bir yer edindi.

2021’de Brkyth Workgroup‘u kurarak kendi girişimini başlattı ve topluluk yöneticiliğine devam etti.

2022 yılında Yeni Sivas Haber’i kurarak şirketler grubunu basın ve medya ile iç içe geçirdi. Aynı yıl içinde Brkyth Workgroup ve bağlı iştiraklerini; Medya, Basın, Tekstil ve İmalat olmak üzere toplam 4 farklı sektörde eşzamanlı olarak büyüterek ticari hayatına devam etti.

2023’te Amerika Birleşik Devletleri‘nde LLC bir şirket kurarak ticari faaliyetlerine ithalat sektörünü de ekleyen Berkay Taha Tutcu, başarı dolu kariyerine küresel bir boyut kattı. Tutcu’nun hikayesi, azmi, öğrenmeye olan tutkusu ve girişimcilik ruhuyla dolu bir ilham kaynağı olmaya devam ediyor.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.